Зашто е боље да си маж – нецензурирано!

Ова несмеете да го прошуштите. Ова е одговот на текстот, статусот дека жените се посилни од мажите…Зашто е боље да си маж:
1. Телефонски разговор е готов за 30 секунди.
2. На филмови е секогаш жената гола.
3. За годишен одмор од 5 дена ти треба само еден куфер.
4. Фудбал понеделник навечер.
5. Не мораш да водиш евиденција на сексуалниот живот на другарите.
6. Ред пред машко ВЦ секогаш е 80% помал.
7. Твоите другари не ти јадат гомна ако се здебелиш.
8. Фризери не те удираат со цена.
9. Кога вртиш канали на ТВ, не застануваш каде што некој плаче.
10.Г`зот не ти е фактор за разговор на работно место.
11.Ниеден оргазам не е лажен.
12.Не мораш да пуниш торба со непотребни ствари.
13.Презимето ти останува цел живот.
14.Можеш да мочаш кај ти стигне.
15.Не мораш да рибаш ВЦ.
16.Можеш да се истушираш и спремиш за 10 минути.
17.Кај сексот не мора да се грижиш за својата репутација.
18.Гаќите те чинат 3 за 100.
19.Не мораш да депилираш ништо испод брада надоле.
20.Не мораш секое утро да се будиш покрај влакнест гз.
21.Некој не приметува дека имаш 34 и дека си женет.
22.Можеш да се потпишеш на снег.
23.Можеш да биде претседател.
24.Цвеќе може да среди се.
25.Те боли к*р за други.
26.Три пара обувки се доволни.
27.Можеш да збориш што сакаш и да не те боли што мислат другите.
28.Предигра не е неопходна.
29.Можеш да соблечеш маица кога е жешко.
30.Механичари ти ја кажуваат вистината.
31.Можеш со другар во тишина да гледаш фудбал со саати и да не помислиш дека ти е љут.
32.Знаеш најмалку 20 начина да отвориш пиво.
33.Можеш да седиш со раширени нозе, без разлика што си облекол.
34.Даљинското е само твое.
35.Можеш да идеш до кај пријател без поклон.
36.Можеш да купуваш кондоми без да те замилсува гол продавачот.
37.Можеш да реагираш на секој израз: Ти е**м.
38.Никогаш нема да речеш НЕ за секс ако не си расположен.
39.Порничи се створени само за тебе.
40.Секат има спорт на некој канал.Зашто е боље да си маж:
1. Телефонски разговор е готов за 30 секунди.
2. На филмови е секогаш жената гола.

Пронајдете не на следниве мрежи: