Застрашувачки фотографии: Што им прави хемиското оружје на луѓето во Сирија?

Изворите на Американците покажаа дека во Сирија, поточно во преградието на Дамаск на 21 август било употребено хемиско оружје врз луѓето. 

Пронајдете не на следниве мрежи: