ЗАСТРАШУВАЧКО ВИДЕО: Делови од срушениот малезиски авион паѓаат од небо

Еден корисник на Јутјуб објави застрашувачна снимка како делови од срушениот малезиски  авион паѓаат од небо.Еден корисник на Јутјуб објави застрашувачна снимка како делови од срушениот малезиски  авион паѓаат од небо.
Авион на „Малезија Ерлајнс“ кој летал на линија Амстердам – Куала Лумпур, денеска падна во Украина, близу границата со Русија.
Загинале вкупно 280 патници и 15 членови на екипажот. И  руската и украинската страна, поттикнуваат замешаност во инцидентот.
Погледнете го видеото на следната страна:

Еден корисник на Јутјуб објави застрашувачна снимка како делови од срушениот малезиски  авион паѓаат од небо.
Авион на „Малезија

Пронајдете не на следниве мрежи: