ЗАВИСНА ОД ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЈА: Ги зголемив градите за 18 броеви а сакам и уште

Сара Мари Самер (23) од Сиднеј, се би направила за да стане позната. Затоа имала до сега три пластични операции со кои го зголемила своето деколте за 18 броеви и не сака да застане тука. Нејзиниот градник не постои во стандардните понуди а со помош на своите гради добила и бројни ангажмани како фото модел и станала вистинска интернет сензација.
Сара, првата операција ја направила на Нов Зеланд кога имала 17 години и ги зголемила градите за два броја. Но бидејќи не била задоволна минатата година го зголемила за уште три пати.

Сара имала проблем да пронајде хирург кој би прифатил да иги зголеми градите бидејќи го ризикувала своето здравје. Конечно, нашла хирург и ги зголемила толку, што кожата започнала да и пука.
Иако градите и пречат да води нормален живот и и создаваат ужасни болки во градите таа вели дека никогаш не била посреќна.Нејзиниот градник не постои во стандардните понуди а со помош на своите гради добила и бројни ангажмани како фото модел и станала вистинска интерне

Пронајдете не на следниве мрежи: