Заврши групната фаза, познати можните противници на Вардар

По завршување на групната фаза од Лигата на шампионите, познати се сите учесници во ТОП 16 фазата.Тие доаѓаат од девет европски земји, а само пет држави имаат повеќе од еден учесник, меѓу кои за првпат и Македонија.

Според програмата, на ждрепката која ќе се одржи точно на пладне во Виена на 25 февруари, клубовите се поделени според оствареното во фазата по групи, така што освојувачите на првото место ќе играат со четвртопласираните, а вториторангирните за противник ќе добијат екипа која во својата група била трета.
 Повеќе на спорт365Тие доаѓаат од девет европски земји, а само пет држави имаат повеќе од еден учесник, меѓу кои за првпат и Македонија.

Според програ

Пронајдете не на следниве мрежи: