Збогум лозинки: Гаџет кој ја скенира зеницата!

Loading...

Компанијата АјЛок наскоро ќе изнесе гаџети „Myris“ кои ќе ја скенираат зеницата и ќе го заменат досегашното куцање на лозинките и нивното паметење.Оваа компанија е позната по правење скенери за очи за разни сигурносни проверки, на места каде тоа е потребно. Со своите нови гаџети оваа врста сигурност ја носи и во домовите ширум светот.
Освен тоа што веќе нема да мораме да ги користиме лозинките, ова е едно од најсигурните начини за заштита, бидејќи идентични зеници немаат ни едно – јајчените близнаци.

Кога ќе се скенира окото, софтверот на овој гаџет се однесува како пасворд менаџер. 
Погледнете во видеото: 
Оваа компанија е позната по правење скенери за очи за разни сигурносни проверки, на места каде тоа е потребно. Со своите нови гаџети оваа врста сиг

loading...
Loading...