Збунет возач на кружен тек во Скопје

Loading...

Збунет возач кој вози во обратна насока. Иако владата воведе нови поригорозни мерки за возачка дозвола, за некои не се доволни. Или на памет учат или многу брзо ги забораваат правилата во сообраќајот.
На оваа фотографија од кружниот тек кај Католичката црква во Скопје, може да се забележи еден збунет возач кој вози во насока на стрелките од часовникот, а не обратно од нив како што е сообраќајното правило за кружен тек. 
Фото: Засе.мк Иако владата воведе нови поригорозни мерки за возачка дозвола, за некои не се доволни. Или на памет учат или многу брзо ги забораваат правилата во

loading...
Loading...