Жељко и пееше на неговата сакана по телефон!

Loading...

Среќниот татко Жељко Јоксимовиќ на журка се веселеше и наздравуваше со сите во чест на новородениот син КостаЦелата естрада се собра во петокот вечер за да ја прослават со Жељко Јоксимовиќ прекрасната вест по повод раѓањето на неговиот син со Јована. Пејачка мораше да оди преку ритуалот на разделување и, како што велат гостите, сите ја поздравиле зората на нозе со песни и веселење.
– Жељко и пееше на неговата сакана по телефон, тој дури и играше со оркестарот и ги забавуваше пријателите. Се разбира, ја почести и музика, како што доликува – вели еден од гостите.
Меѓу поканетите беа Ненад Јездиќ, кој донесе ракија која сам ја прави, Цеца, Јелена Томашевиќ, Кики Лесендриќ, Харис Џиновиќ и други, Блиц пишува.Целата естрада се собра во петокот вечер за да ја прослават со Жељко Јоксимовиќ прекрасната вест по повод раѓањето на неговиот син со Јована. Пејач

loading...
Loading...