Жељко Јоксимовиќ ја откри ВИСТИНАТА за минатото!

Loading...

Еден од најпопуларните пејачи, Жељко Јоксимовиќ, се вратил во родното Ваљево, а ја открил и причината зошто!Имено, тој својот роден град го посетил за да ја прослави 25-годишнината од матура со своите соученици.
„Сакам да се потсетувам на тие денови, тоа за мене беа безгрижни времиња. Мојата генерација е многу специфична, бидејќи ни правеа експерименти и опити“, се пошегувал пејачот.
Имено, тој својот роден град го посетил за да ја прослави 25-годишнината од матура со своите соученици.
„Сакам да се потсетувам на ти

loading...