Жељко „ЈоксимовСКИ“ конечно слушна како Даниел пее на „матерњи језик“

Loading...

По настапот на Даниел Кајмакоски со песната Сонце не ме грее од Лозано, тој од жирито доби само пофални зборови.Кога на ред за коментар дојде неговиот ментор, Жељко „ЈоксимовСКИ“, ја искористи приликата да каже јасно и гласно дека Даниел конечно пееше на мајчин јазик, исправајќи ја грешката од минатата емисија, за која целата јавност му замери.
Најостриот судија Жељко повторно и во живо се извини за гафот кој го направи минатиот вторник и ги пофали Македонците кои биле многу гостопримливи при нивниот заеднички настап со Даниел во Охрид.Кога на ред за коментар дојде неговиот ментор, Жељко „ЈоксимовСКИ“, ја искористи приликата да каже јасно и гласно дека Даниел конечно п

loading...
Loading...