Жељко повторно успеа да расплаче натпреварувачка на X фактор!

Loading...

Александра Секулиќ, натпреварувачка на Х Фактор која благодарејќи им на гледачите се врати во натпреварувањето, го освои и жирито и публиката.Жељко Јоксимовиќ не и беше наклонет на оваа атрактивна пејачка но оваа недела ситуацијата драстично се смени.
Александра одеше на се или ништо! Реков дека не би гласал за нејзиното враќање во минатата емисија, но се оградувам својот коментар! Александра беше многу добра, не велам дека Н2О беа полоши, но сепак ако одлуката е моја, одлучувам Н2О да си одат дома – рече Јоксимовиќ кога дојде времето да го слушнеме неговото мислење кој го напушта натпреварувањето.

Тоа го видовме сите, но она што не го видовме се солзите во бекстејџот, и тоа солзите на Александра.
Жељко Јоксимовиќ не и беше наклонет на оваа атрактивна пејачка но оваа недела ситуацијата драстично се смени.
Александра одеше на се или ни

loading...
Loading...