Жељко Самарџиќ заврши во болница!

Loading...

Пејачот Жељко Самарџиќ вчера завршил во болница поради силни болки во бубрезите.Како што пишуваат српските медиуми, во вторникот пејачот бил примен во болница откако се пожалил на силни болки во бубрезите кои биле предизвикани од камен во бубрегот. Откако му биле смирени болките, пејачот бил пуштен дома.
– Ја добив потребната терапија и нега и сега сум добро. Се надевам ќе имам сила и енергија за следните концерти, вели Жељко.Како што пишуваат српските медиуми, во вторникот пејачот бил примен во болница откако се пожалил на силни болки во бубрезите кои биле предизвикани

loading...
Loading...