Жељко се извини за грешката која ја направи!

Loading...

Жељко се извини за грешката..Даниел вечерва имаше фантастична изведба.
Но, неговиот ментор Жељко направи грешка кога изјави дека Даниел всушност пеел на мајчин јазик, што не беше точно со оглед на тоа дека Даниел  ја изведе песната „Чија си“ од Тоше Проески на српски јазик.
Откако Снеже Велков „му замери“ на Жељко за грешката, тој јавно се извини.Даниел вечерва имаше фантастична изведба.
Но, неговиот ментор Жељко направи грешк

loading...
Loading...