Жељко суров кон Тамара:„Имам впечаток дека тебе не ти е гајле за нас“!

Loading...

Жељко Јоксимовиќ жестоко ја искритикува финалистката Тамара Милановиќ, чиј ментор е Кики Лесендриќ.Веднаш по нејзината изведба, Жељко ѝ се обрати: „Изборот на песна е катастрофално лош. Ти живееш во некој свој свет, и имам впечаток дека не ти е гајле за нас. Не знам дали тоа ќе ти се исплати некогаш во животот. Пофалби за настапот, но не сум воодушевен од изборот на песната“.
На тоа Тамара му одговори само: „Ок, благодарам“ на што Жељко додаде дека тој одговор и не е баш во ред.
По негативните коментари за Тамара, се изјасни и нејзиниот ментор – Кики Лесендриќ.
„Бираш песни, поднесуваш критики…Мене оваа песна апсолутно не ми се допадна и можеш многу повеќе“.
 
 Веднаш по нејзината изведба, Жељко ѝ се обрати: „Изборот на песна е катастрофално лош. Ти живееш во некој свој свет, и имам впечаток дека не

loading...
Loading...