Земан се одушеви од манастирскиот комплекс Свети Наум

Loading...

По официјалното отворање на македонско – чешкиот бизнис форум што денеска се одржува во Охрид, градоначалникот Никола Бакрачески во улога на домаќин  заедно со високите гости, го посетија манастирскиот комплекс Св. Наум.Двајцата претседатели македонскиот, Ѓорге Иванов и чешкиот Милош Земан со импресии од убавините со кој изобилува овој крај и од добриот дочек го напуштија комплексот.
Попладнево,претседателот Земан  со сите почести беше испратен на охридскиот аеродром „Св. Апостол Павле“.
Двајцата претседатели македонскиот, Ѓорге Иванов и чешкиот Милош Земан со импресии од убавините со кој изобилува овој крај и од добриот дочек го на

loading...