Жена од пеколот: Убила 7 бебиња и ги држела во подрум!

Полицијата во американската држава Јута уапсила жена поради сомнеж дека убила 7 бебиња во последните 10 години.
 Телата на бебињата биле сместени во картонски кутии во подрумот на нејзиниот бивши дом. Жената идентификувана како Меган Хантсман (39), живеела во таа куќа до пред три години. Куќата се наоѓа во местото Плезент Гроув.
Полицијата навела дека бебињата родени измеѓу 1996 и 2006 година и изјавила дека полицајците изреагирале на повикот на сопругот на Меган со кој повеќе не живее. Тој пријавил дека во куќата лежи тело на мртво бебе, а полицијата покасно пронашла уште шест.Телата на бебињата биле сместени во картонски кутии во подрумот на нејзиниот бивши дом. Жената идентификувана како Меган Хантсман (39), живеела во

Пронајдете не на следниве мрежи: