Жена починала откако канибалист ѝ го изел лицето

Британската полиција се соочи со еден маж кој се обидувал да го изеде окото и лицето на една жена и употребила пиштол за зашеметување. Канибалистот починал на лице место.Жената беше прогласена за мртва на местото на настанот и веднаш беше отворена  истрага за убиството. Полицијата соопшти дека тие биле повикани во хостел во селото Аргод, во Јужен Велс, откако примиле повик од загрижени жители кои пријавиле дека еден маж напаѓа жена.
Полицијата налета на 34-годишен маж, кој пред две недели беше ослободен од затвор, како јаде жена (22). Се верува дека тоа била неговата девојка. Еден од полицајците го застрелал канибалистот со пиштол за зашеметување. Тој потоа се вкочанил и умрел, а болничарите се обидувале да го оживеат – но, безуспшено.
Многу од деталите за инцидентот не беа многу јасни.
– Ова животно ја јадеше оваа девојка до смрт, изјави еден од сведоците на немилиот настан. Нападот веднаш ја поттикна споредбата на убиецот со Ханибал Лектор, измислен лик кој ги јаде своите жртви.Жената беше прогласена за мртва на местото на настанот и веднаш беше отворена  истрага за убиството. Полицијата соопшти дека тие биле повикани

Пронајдете не на следниве мрежи: