ЖЕНИ НАВАЛЕТЕ! Леонардо Дикаприо има двојник во Русија!

Loading...

Еден 33 годишен русин, благодарение на необичната сличност со Леонардо Дикаприо, добил улога во реклама за водка.Роман Бурчев профитирал од фактот дека неговиот двојник, 41-годишниот Дикаприо освоил Оскар.
Снимил чудна реклама, во која, во еден момент дури се гледа и фотографија од вечниот ерген на Холивуд.
Погледнете ја рекламата:Роман Бурчев профитирал од фактот дека неговиот двојник, 41-годишниот Дикаприо освоил Оскар.
Снимил чудна реклама, во која, во еден момент

loading...