Жени внимание: Ова се најдобрите љубовници на светот

Loading...

Доколку планирате некој одмор или летување, а сакате авантура, флерт и заведување, постои една дестинација која би требало да ја посетите. Вечното прашање кое никогаш не губи од важност е „Кои се најдобрите љубовници?“. Одговорот секако е важен, посебно на жените кои сакаат авантури, патување и експериментирање во кревет.

Ако сте и вие една од нив, а сеуште не сте смислиле каде би можеле да појдете на одмор или да уплатите летување, ние имаме решение за вас. Земјата од вашите соништа е…Италија!
Најновите истражувања покажуваат дека таму живеат најголемите и најдобрите љубовници на светот. Студијата која е работена во соработка со 6 000 испитаници од различна националност покажала дека Италијанците се исклучителни во кревет.
Дури 64% од Италијанците и Италијанките изјавиле дека се и повеќе од задоволни од сексуалниот живот, а одговарале на прашања кои се однесуваат на должината на сексот, оргазмот и слично. Вечното прашање кое никогаш не губи од важност е „Кои се најдобрите љубовници?“. Одговорот секако е важен, посебно на жените кои сакаат

loading...
Loading...