Жените ја ОТКРИЈА вистината: ТОТАЛНО ќе се изненадите!

Loading...

Мажите се бричат на одредени места, за да, да кажеме, се чувствуваат поголеми.Но, една анкета, ги прашала жените каков е нивниот став за влакнестите мажи и дали повеќе им се допаѓаат природни или избричени мажи.
Повеќето жени од ова истражување, се изјасниле дека повеќе сакаат мажи кои не се бричат. Интересно е и тоа што во оваа анкета, се подразбирале сите зони на телото.
„Мажите денес се соочуваат со ист притисок како и жените. Тие мора да бидат влакнести, да имаат добра брада, а жените да бидат мазни. Двојни стандарди“, кажала една жена во истражувањето. Но, една анкета, ги прашала жените каков е нивниот став за влакнестите мажи и дали повеќе им се допаѓаат природни или избричени мажи.
Повеќ

loading...
Loading...