Жените масовно носат веренички прстен на малиот прст – причината е прекрасна!

Loading...

На друштвените мрежи, жените се почесто се сликаат со веренички прстен на малиот прст. Откриена е тајната порака која ја крие овој потег. И преубава е.Симболиката на вереничкиот прстен секогаш била поврзана за љубовта и почитувањето, но ѓените решиле тоа да го подигнат на сосема ново ниво. Сега носат веренички прстен на малиот прст за да покажат дека се бираат себеси и се ставаат на прво место.
Да, жените решиле да се верат сами со себе. Така што, на друштвените мрежи се шират фотки со вистински веренички прстен, со дијаманти на малиот прст.
Можеби на некои ова им звучи малку лудо, но вистина е дека пораката која ја испраќа е преубава.
„Доколку не се почитувате и сакате себе, ни другите не можете да ги сакате вистински  -тоа е една животна лекција која мора да ја усвоиме порано или подоцна.затоа е новиот тренд меѓу жените со носење на веренички прстен на малиот прст. Што сакаат да порачаат со тоа? Дека се независни, дека се сакаат себеси, и дека ја чекаат вистинската особа, но тоа не значи дека сами не се среќни“.

Слоганот на овој прстен гласи: „Јас (име), се колнам дека секојдневно ќе се почитувам себе, ќе одбирам себеси, нема да се заборавам себеси.“Симболиката на вереничкиот прстен секогаш била поврзана за љубовта и почитувањето, но ѓените решиле тоа да го подигнат на сосема ново ниво. Сега но

loading...