Жените масовно ставаат МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ ВО ГРАДИТЕ: Причината е бизарна!

Loading...

Јапонските научници изработиле апликација којаим помага на жените полесно да го одредат бројот на градникот, зашто многу жени иако го пробуваат, не знаат да купат точен градник.Сѐ што треба за да ја измери оваа акпликација големимната на вашите гради е да го ставите телефонот меѓу градите. На екранот ќе се појави величината на градникот.
Камерата и сензорот на апликацијата лесно ја препознаваат големината, тврди произведувачот, а Чичи во моментов бара волонтерки за тестирање на апликацијата.
Феминистките не ја прифаќаат, велат дека ја дизајнирале мажи, а жените мораат да ја платат иако всушност не им е потребна.Сѐ што треба за да ја измери оваа акпликација големимната на вашите гради е да го ставите телефонот меѓу градите. На екранот ќе се појави величинат

loading...