Жерард го „искулирал“ пред неколку години, а ова момче денес е ѕвезда на Реал Мадрид

Loading...

Сон на секој собирач на топки е по натпреварот, една од фудбалските легенди кои се наоѓаат на теренот, да се слика со него или да му даде дрес. Но, тој сон често пати не се остварува, па момчињата остануваат во солзи, но животот кога тогаш го враќа изгубеното, па истото го сторил и со момчето од фотографијата.Инаку, ова момче му пришло на тогаш младиот Стивен Жерард после еден натпревар и го замолило да му пружи рака, но овој го одбил.
Но, неколку години подоцна и тоа момче одлучило да стане фудбалер, а неговото име е Матео Ковачиќ. Истиот оној Ковачиќ, кој штотуку потпиша договор со Реал Мадрид за 35 милиони евра, а штотуку наполни 21 година.Инаку, ова момче му пришло на тогаш младиот Стивен Жерард после еден натпревар и го замолило да му пружи рака, но овој го одбил.
Но, неколк

loading...
Loading...