Жером Валке: Суарез има сериозен проблем мора да оди на терапија!

Генералниот секретар на Меѓународната фудбалска федерација Жером Валке изјави дека Луис Суарез би требало да оди на терапија поради гризањето. -Мислам дека Суарез дефинитивно треба да најде начин како да го надмине тој проблем. Мислам дека би требало да оди на некоја терапија, бидејќи тоа што го прави е навистина лошо, изјави Валке.
Истото го смета и Синдикатот на професионални фудбалери.
-ФИФАпро смета дека и терапија би требало да биде дел од суспензијата, соопшти оваа организација.
Суарез порaди казната ќе го пропшти натпреварот со Бразил од Светското првенство, девет други натпревари. -Мислам дека Суарез дефинитивно треба да најде начин како да го надмине тој проблем. Мислам дека би требало да оди на некоја терапија, бидејќ

Пронајдете не на следниве мрежи: