Жежок предизвик: Актерка од филмови за возрасни ќе спие со сите кошаркари во Кливленд ако победат!

Loading...

Дополнителна мотивација за играчите на Кливленд пред финишот на НБА лигата.Тимот кој е моментално на 11 место, ќе се почести со згодна порно-актерка, ако извојуваат победа.
Порно-актерката Ава Дивејн вети дека ќе спие со сите играчи ако и ја исполнат желбата и победат. Бидејќи оваа сезона на Кливленд не им оди баш најдобро, порно-актерката се одлучи да ги мотивира.
„Ако победат ме добиваат мене. Ако не можам сама ќе викнам ипријателка, се само за да победат, вели љубителката на  кошарката.“Тимот кој е моментално на 11 место, ќе се почести со згодна порно-актерка, ако извојуваат победа.
Порно-актерката Ава Дивејн вети дека ќе с

loading...
Loading...