Згодната Кели Брук го малтретирала поранешното момче, па морал да го смени бројот

Изгледа Кели е за Том сега минато и тој не сака да знае ништо поврзано со  неа.
Кели ја прекинала врската со Том за да се смири со поранешното момче Дани. Но откако видела дека Том е среќен и во врска со друга девојка почнала да му досаѓа и постојано да му испраќа пораки. 
Не го оставала на мира, сакала да се сретне со него и повторно да бидаат заедно. На малтретирањето му немало крај па тој морал да го промени својот број.
Имено, тие биле во врска две години.Изгледа Кели е за Том сега минато и тој не сака да знае ништо поврзано со  неа.

Пронајдете не на следниве мрежи: