Жирито на Пинковите ѕвезди со неверување гледаше што Милан му прави на натпреварувачот!

Никола Куштрмовиќ имал мал инцидент во  Пинкови ѕвезди.Откако ја  испеал песната, пришол Милан Калиниќ, наздравил со Никола, а потоа му  ја скинал маицата. Тој им  објаснил на сите дека натпреварувачот неодамна станал татко, а Зорица Брунцлик дотрчала на сцена, му  честитала на Никола и  му  ја докинала маицата.
„Поради  ова не треба да му  гледате низ прсти“, рекол Милан.

„Мене ми  е драго, честитам, нека е жива и  здрава. Давам глас. Секако  беше добар  во  првата, но  сакам да ја слушнам и  другата песна“, рекла Александра која  единствена не го  кренала столот  во текот на изведбата на првата песна.
„И  јас имам причина за славење, но  ти мене не можеш  да ми  ја скинеш маицата. Мене маицата може да ми ја скине само Кемиш“, искрена била Брунцлик.Откако ја  испеал песната, пришол Милан Калиниќ, наздравил со Никола, а потоа му  ја скинал маицата. Тој им  објаснил на сите дека н

Пронајдете не на следниве мрежи: