Живкица повторно е бремена!

Loading...

Живкица Каленикова е бремена по трет пат!По два сина, Каленикови ја очекуваат првата ќерка. 
Таа и нејзиниот сопруг Зоран веќе ги имаат 2-годишниот син Дарјан и 8-месечниот Марко. Новата принова се очекува на пролет.По два сина, Каленикови ја очекуваат првата ќерка. 
Таа и нејзиниот сопруг Зоран веќе ги имаат 2-годишниот син Дарјан и 8-месечниот Ма

loading...
Loading...