Животна приказна на еден Хрват: Го лекувам синот со марихуана- Иако кршам закон, неговото здравје е најбитно!

Loading...

Давор е татко на детето кое од раѓање боледува од целебрална парализа, поради што цела десна страна му е парализирана. Обидувајќи се да му помогне на својот син, Давор по низата терапии кои давале лоши резултати, се одлучил да направи нешто незаконско, но како што тврди, ефикасно против болеста на неговото дете.Кога имаше четири години, слушнавме дека некои родители користат масло од канабис од Австрија и од Холандија кои даваат резултати. Долгорочно се чини како скапа алтернатива, со ризичните патувања преку границите, по што се одлучив да засадам самиот канабис. Се разбирам во агрономија, па не ми беше се толку непознато“, изјавил Давор.Така почнал да го произведува, далеку од очите на јавноста, на 900 метри надморска височина, затоа што канабисот мора да биде незагаден.
Прочитајте го целиот текст на mkd-news.comКога имаше четири години, слушнавме дека некои родители користат масло од канабис од Австрија и од Холандија кои даваат резултати. Долгорочно

loading...
Loading...