Животот на Анџелина Џоли е во опасност

Loading...

Животот на Анџелина Џоли е во опасност, известуваат американските таблоиди. Здравјето на глумицата Анџелина Џоли ненајдено се влошило, ова го пишува американскиот таблоид „Ок“.
Според пишувањата на таблоидот, актерката воопшто не е добра, а според лекарите, дури и животот и бил во опасност.
Во мај годинава, Анџелина успеа да го сврти вниманието на јавноста со нејзиното отворено писмо во кое откри дека подлегнала на двојна мастектомија за да го намали ризикот од рак.
Операцијата следела откако испитувањата покажале дека таа го носи генот BRCA1 кој ја зголемува можноста за рак на дојка и на јајници.
Медиумите пишуваат дека Анџелина од септември ги избегнува камерите, иако досега видовме многу папарацо фотографии од неа.Здравјето на глумицата Анџелина Џоли ненајдено се влошило, ова го пишува американскиот таблоид „Ок“.
Според пишувањата на табло

loading...
Loading...