„Златна Бубамара“ за последен пат во Универзална сала!

Loading...

Најпопуларната манифестација „Златна бубамара“  на популарноста, за последен пат ќе се одржи во Универзалната сала, по најавеното рушење на истата пренесува весникот Вечер. Организаторите велат дека се решиле на ваква другарска носталгична одлука, поради тоа што не сакале да ја испуштат можноста за последен пат истата се одржи на старата локација. Најавен е спектакл со најпознатите личности кои треба заеднички да бидат дел од магијата во салата каде 50 години се одржуваа најголемите музички настани во нашата држава.
Билетите се продаваат за 1200 и 2000 денари ,а последните 16 златни билети ќе бидат пуштени на лицитација во Универзална сала со почетна цена од 3000 денари во понеделник.Организаторите велат дека се решиле на ваква другарска носталгична одлука, поради тоа што не сакале да ја испуштат можноста за последен пат истата

loading...
Loading...