Златно Ferrari – кич или кул?

Loading...

На улиците на Лондон од неодамна е приметен Ferrari 458 кој е во потпуност облечен во златна боја.Станува збор за Ferrari 458 Spider кој е снимен на улиците на Лондон со боја која привлекува внимание. Споменатото Ferrari  е офарбано во златна боја и има таблици кои го сугерираат сопственикот кој се одлучил за оваа боја.
Освен каросеријата, во златна боја се и тркалата, ретровизорите па дури и прозорите се позлатени. За среќа внатрешноста на ова Ferrari останало црвена боја како и натписот Ferrari сива боја.
Не сакаме да навлегуваме во нечиј вкус, но врнежливата атмосфера која владее во Англија, можеби е подобро да се одлучи за некоја друга варијанта.Станува збор за Ferrari 458 Spider кој е снимен на улиците на Лондон со боја која привлекува внимание. Споменатото Ferrari  е офарбано во злат

loading...
Loading...