Змиите се плашат само од ОВА: Кога ќе го видат бегаат како луди

Loading...

Оваа година има голем број на змии во домаќинствата, во дворовите како никогаш досега, тврди експертот за змии Дарко Карамазан. -Змиите кои доаѓаат  во дворовите, куќите и влезовите од зградите се во потрага по храна и ладовина. Тие од пеколните температурии бегаат од полињата и си бараат засолниште, рече Дарко. 
Овој човек вели дека луѓето доколку здогледаат змија да бегаат од нив, во никој случај да не се обидуваат да и се спротистават бидејќи тоа може да биде опасно по нивното здравје. Но најинтересно од се е што змиите  се плашат само од едно нешто, а тоа е верувале или не, од ежот. -Змиите кои доаѓаат  во дворовите, куќите и влезовите од зградите се во потрага по храна и ладовина. Тие од пеколните температурии бегаат од п

loading...