Знаци дека на врската и е дојден крајот!

Без емотивна компатибилност нема квалитетна врска, а овие знаци покажуваат дека врската ви е при крај.1-Караници: Различните пристапи на решавањето на караниците, каде ниту една страна нема да ја послуша другата и да направи отстапување, се црвени знаменца во секој љубовен однос.
2-Досада: Ако поминувате се повеќе неквалитетно време заедно, и двајцата сакате да бидете на некое друго место, тогаш постои голем проблем.
3-Заеднички интереси: Овде не е потребна целосна компатибилност. Напротив, многу е здраво секој од вас во вежбата да задржи и некои свои интереси. Но, ако не постои баш ништо што можете заедно да го правите, очигледно не сте најдобар избор еден за друг.
4-Самодоверба: Партнерот треба да ве прави среќни и задоволни а не да ве остава да се прашувате дали сте доволно добри.1-Караници: Различните пристапи на решавањето на караниците, каде ниту една страна нема да ја послуша другата и да направи отстапување, се црвени з

Пронајдете не на следниве мрежи: