Знаете ли како всушност изгледаат ножните прсти на балерините?

Loading...

Знаете ли како всушност изгледаат ножните прсти на балерините?Неправилно одење, напорни вежби…
Еве како всушност изгледаат прстите на балерините!

Неправилно одење, напорни вежби…
Еве како всушност изгледаат прстите на балерините!

loading...
Loading...