Знаете ли колку трае машкиот оргазам: Како да го подобрите и пролонгирате

Loading...

Машкиот оргазам и не е толку комплициран, трае само две секунди, но тоа се две секунди кои ќе ве однесат „над небо“.Машкиот оргазам се состои од два дела
Барбара Кеслинг – авторката на книгата „Како да водите љубов цела ноќ“, вели дека машкиот оргазам се дели на два дела. Во првата фаза течноста која треба да се „исфрли“ се собира, односно се полни во машкиот полов орган. Во втората фаза, таа цела течност треба да се отфрли, при што се создава ритмички реакции од целото тело. Овој процес трае само две секунди.

Контрола на организмот
Во целава оваа приказна многу е важно да знаете што се случува во текот на ерекцијата, за на време да го „спречите“ исфрлувањето, односно да имате контрола врз него. Кај многумина мажи половиот орган се грчи во текот на ерекцијата. Кога ќе почувствувате дека мускулот се грчи и се помрднува ќе знаете дека настанува ејакулацијата и ќе имате контрола над тоа.
Колку оргазми?
Мажите многу често се грижат за тоа колку оргазми ќе им бидат потребни за да издржат цела ноќ. Послушајте ги жените! Повеќето од нив ќе ви кажат дека доволно им е  еден ако тој е како што треба.Машкиот оргазам се состои од два дела
Барбара Кеслинг – авторката на книгата „Како да водите љубов цела ноќ“,

loading...
Loading...