Знаете ли што вели обликот на пупакот за вашето здравје? Ако не,прочитајте го ОВА веднаш!

Loading...

Спрема некои истражувања,изгледот на пупакот може да октрие многу за нашата здравствена состојба.Обрнете внимание на тоа дали изгледа исто или постојат некои промени.Вовлечен пупак
Луѓето кои имаат ваков пупак се склони на дигестивни проблеми и здебелување.
Мал,испапчен пупак
Овие луѓе се осетливи на настинка и грип.
Бадемаст пупак
Луѓе со ваков тип на пупак се склони на главоболки
Пупак во облик на латинската U
Овој пупак може да укаже на кожни болести.
Доколку воочите промена на изгледот на пупакот, советувајте се со доктор.Сепак,не паничете и веднаш да давате лоши дијагнози.Вовлечен пупак
Луѓето кои имаат ваков пупак се склони на дигестивни проблеми и здебелување.
Мал,испапчен п

loading...