Зоки Фаци е дел од македонските масони?!

Loading...

Македонскиот водител и новинар Зоран Василевски Фаци, наводно, бил еден од неколкуте јавни личности кои и се приклучиле на тајната масонска лоза во Македонија.Според неофицијалните информациии ТВпакет дознава дека Василевски пред неколку месеци влегол во организацијата на покана на тајното братство како јавна личност која 10 години е во шоубизнисот кај нас. Водителот неколку пати бил виден навечер како влегува во една стара куќа во старата скопска чаршија каде се претпоставува дека се собираат членовите на масонското друштво.
Во прилог е фотографија која е направена пред една година. Василевски ја имаше постирано на својот профил на Инстаграм. На фотографијата е прикажан знакот на масоните, а слични фотографии имаат направено многу јавни личности од светскиот шоубизнис.

Василевски се уште ја нема потврдено шпекулацијата, иако во шоубиз круговите веќе наголемо се шушка дека тој и уште неколку јавни личности се членови на илуминатите.
Извор: ТВПакетСпоред неофицијалните информациии ТВпакет дознава дека Василевски пред неколку месеци влегол во организацијата на пока

loading...
Loading...