Зоки „Фаци“: Ја направив Катерина позната

Loading...

– Тој Зоки од “Фаци“ ми го уништи животот. Рани куче да те лае! Тој ми вика дека ме направил славна да бидам, а заборава кога го честев ручеци по кафеани, кога го носев во шопинг. Тој заработува на мене, емисијата со мене му е најгледана – вака манекенката Катерина Стојановска во интервју за магазинот „Свет“ го нападна Зоран Василевски.Токму во емисијата „Фаци“ на новинарот и водител беше и кажана веке легендарната изјава на Катерина дека комуницира со Мерилин Монро и ќе снима филм со Џемс Дин и Марлон Брандо. Иако подоцна, во целото интервју за емисијата таа открива дека се работи за порно актери со имињата на холивудските легенди, манекенката остана гневна што станала славна на ваков начин.
Василевски пак за „Република“ вели дека Катерина е таа што сакала да биде позната и целта е постигната, но не се сеќава дека некогаш го одвела на ручек, уште помалку на шопинг.

 
– Не сум сигурен дека се тоа нејзини зборови, можеби некој друг замешал прсти. Јас секогаш ги почитувам сите изјави и мислења. Катерина мора да признае дека никогаш не сум ја нарекол глупава, напротив, сметам дека е многу интелигентна. Сепак, повеќе не е важно кој што ќе каже, Катерина ја знае цела Македонија. Целта е постигната 8211; вели Зоки за „Република“.Токму во емисијата „Фаци“ на новинарот и водител беше и кажана веке легендарната изјава на Катерина дека к

loading...
Loading...