ЗОРАН МАРЈАНОВИЌ Е ФАТЕН ВО ЛАГА: Сопругот на убиената Јелена лажел дека неговата ќерка…

Сведоците, коишто досега се испитани во полициска станица, ги негираа пред инспекторите тврдењата на Зоран Марјановиќ, сопругот на убиената пејачка Јелена Марјановиќ, дека на насипот се наоѓал заедно со ќерката Јана.Имено, Зоран изјавил дека за време на исчезнувањето на Јелена се наоѓал на насипот заедно со ќеркичката.
Меѓутоа, очевидците го демантирале ова:
„Очевидци наведоа дека само него го имаат видено на насипот“ – раскажал извор за белградски Ало.
Инаку, Зоран Марјановиќ овие денови повторно треба да биде сослушан. Да потсетиме, тој двапати досега падна на полиграф.
Инспекторите по втор пат го сослушале и неговиот брат Милош минатата недела.Имено, Зоран изјавил дека за време на исчезнувањето на Јелена се наоѓал на насипот заедно со ќеркичката.
Меѓутоа, очевидците го демантирале

Пронајдете не на следниве мрежи: