Зорица Брунслик ги изненади сите: Го смени својот долго препознатлив имиџ

Loading...

Зорица Брунслик ја смени својата добро позната розова фризура. Сега е плавуша. Иако со години розовата фризура беше нејзин заштитен знак, популарната пејачка и член на жирито на „Ѕвездите на Гранд“ ,  одлучила да направи драстична промена.Пејачката сега има руса коса. Немаше никакви знаци  дека тоа ќе се случи со оглед на тоа дека во последно време пејачката форсираше стајлинзи кои се вклопува со препознатливата боја на коса.
Дали Зорица навистина посакала да се откаже од розовата коса, останува да видиме.
На следната страна погледнете како изгледа Зорица.

Пејачката сега има руса коса. Немаше никакви знаци  дека тоа ќе се случи со оглед на тоа дека во последно време пејачката форсираше стајлинзи

loading...
Loading...