Зорица и Саша Поповиќ се скарале поради Весна

Loading...

Пејачката го нападнала главниот човек на „Гранд“ поради неговите симпатии кон колешката со која била скарана 19 години.Последната емисија на „Ѕвездите на Гранд“ беше многу турбулентна, а за тоа се погрижи Зорица Брунслик.
Таа го нападна Саша Поповиќ кој и замерил затоа што единствена гласала за кандидатката која не се покажала во најдобро светло. Поповиќ ја објаснил замерката со фактот дека Брунслик инсистирала на тоа дека песната „Невера“ е одлична бидејќи своевремено ја правел нејзиниот сопруг Мирољуб Аранѓеловиќ Кемиш.
„Мене песната навистина ми се допадна, но веднаш да ти кажам, ми се допаѓа и Весна Змијанац“, ја испровоцирал Поповќ Зорица.
Изгледа ја удрил во болно место, па пејачката пламнала.

„Тоа е многу лошо од твоја страна. Не реков ништо лошо за ти сега да ми кажеш дека ти се допаѓа. Води ја дома ако ти се допаѓа!“, возвратила Зорица.
Поповиќ се надоврзал со насмевка:
„Нема причина да ја водам дома. Ми се допаѓаат и Весна, Зорица, Ана Бекута…
Сепак дипломатскиот одговор не бил доволен за пејачката
„Не може така, мораш да се одлучиш, дали ти се допаѓа Зорица или Весна!Последната емисија на „Ѕвездите на Гранд“ беше многу турбулентна, а за тоа се погрижи Зорица Брунслик.
Таа го нападна Саша Попо

loading...
Loading...