Зорица Марковиќ го нападна Шабан Шаулиќ поради Цуца

Loading...

Во кафеаната чиј сопственик е Зорица Марковиќ, ќе запее и Ивона Неговановиќ Цуца која во јавноста е позната поради наводната афера со Шабан Шаулуќ.Пејачката Зорица Марковиќ тврди дека Цуца е неверојатна личност, добра пејачка и дека често ќе настапува во нејзината кафеана. Се што се зборуваше околу  нејзината врска со Шабан, Марковиќ го потврди.
„Се знаеше за тоа, тие не го криеа тоа. Поготово Цуца. Тоа се знаеше, не беше воопшто никаква тајна. Каква врска има колку години има тој? Животот е еден и краток“, рекла  Зорица и му порачала на Шабан: „Зошто се фолираш? Се вљуби ли: Кажи имај храброст. Кажи го тоа. Одам. Ќе имате се што ви треба, пари, но пуштете ме да живеам бидејќи тоа и тоа се случи.Пејачката Зорица Марковиќ тврди дека Цуца е неверојатна личност, добра пејачка и дека често ќе настапува во нејзината кафеана. Се што се зборуваше

loading...
Loading...