Зошто лепчето секогаш паѓа на намачканата страна?

Loading...

Сигурно ви се случило барем неколку пати да си намачкате кришка леб и таа да ви падне на подот. Забавното прашање е зошто секогаш паѓа на намачканата страна? Неколку научници се обидоа конечно да го најдат одговорот на ова прашање.
Дознајте го одговорот на najadise.mkСигурно ви се случило барем неколку пати да си намачкате кришка леб и таа да ви падне на подот. Забавното прашање е зошто секогаш паѓа на намачкана

loading...
Loading...