Зошто мажите сакаат лоши девојки!

Loading...

Веројтано досега сте слушнале за онаа фраза „Добрите девојки одат во рај, а лошите каде ќе посакаат“. И не само што одат каде ќе посакаат, туку и момците за нив се „лепат“ како пуканката за тенџерето!
Фраерите сакаат лоши девојки. Изгледа дека тие навистина поминуваат подобро во животот зошто машките за нив се „лепат“. Причините се многу, но се работи за мислењето на мажите дека тие опасни тигирици кои со својата независност, ги привлекуваат како магнет.
Еве ви дел од причините поради кои мажите ги сакаат таквите на ТЗМ.МКВеројтано досега сте слушнале за онаа фраза „Добрите девојки одат во рај, а лошите каде ќе посакаат“. И не само ш

loading...
Loading...