Зошто Меланија Трамп го носи капутот на овој начин?

Loading...

Меланија Трамп уште еднаш покажала дека нема намера да глуми блискост со својот сопруг, американскиот претседател Доналд Трамп, ако за тоа нема потреба.Откако повторно му ја тргнала раката, интернетот почнал да претпоставува која е причината зошто во последно време првата дама го носи капутот преку рамена. 

Пред неколку дена се појави снимка на која Меланија Трамп повторно го оттурнала својот сопруг кој пробал да ја фати за рака пред собраните фотографи, а социјалните мрежи не престануваат да зборуваат за овој настан. 

Во сите други моменти ваквата ситуација би поминала незабележливо, но во случај на брачниот пар Трамп сè е ставено под лупа, посебно доколку инцидентите се повторуваат.

Имено, многумина забележиле дека во последно време Меланија не го облекува капутот туку само го носи преку рамената, што претходно не било случај.Откако повторно му ја тргнала раката, интернетот почнал да претпоставува која е причината зошто во последно време првата дама го носи капутот преку

loading...