Зошто момчињата сакаат постари жени?

Loading...

Ситуации во кои помладо момче е во врска со постара жена се далеку поконтроверзни од оние обратните. Како и да е, освен онаа старата „стара кокошка, добра супа“ има повеќе аргументи за ова.Младите момци пред се го истакнуваат тоа што постарите жени немаат чести емоционални испади за разлика од помладите. Постарите жени исто така отворено разговараат за секс, па и самите знаат неколку трикови кои момците не ги знаеле ниту доживеале.
Постарите жени се позадоволни од својот изглед отколку помладите, па игрите под јорганот се опуштени и без притисок.

 
Постарите жени се веќе реализирани, самостојни, со свои примања, и не бараат партнер по секоја цена, па затоа врската со нив е помирна и поопуштена.
Најсилната причина која момците ја наведуваат е дека постарите жени ги почитуваат нив како вистински мажи и не се однесуваат со нив како со деца, што е значително почесто кај помладите жени и девојки.Младите момци пред се го истакнуваат тоа што постарите жени немаат чести емоционални испади за разлика од помладите. Постарите жени исто така отвор

loading...
Loading...