Зошто натпреварувачите на X Фактор се осудени на пропаст?

Loading...

Неодамна Хари Мата Хари беше гостин на моментално најактуелното музичко шоу на Балканот, Х Фактор, но неговото мислење за ваквиот вид на натпреварувања не е воодушевувачко.Неодамна Хари Мата Хари беше гостин на моментално најактуелното музичко шоу на Балканот, Х Фактор, но неговото мислење за ваквиот вид на натпреварувања не е воодушевувачко.
Имено Хари во едно интервју за српски медиум бил запрашан што мисли за ваквиот вид на натпреварувања, на што тој одговорил дека тоа е погрешен начин за да се гради кариера, а како објаснување тој го кажа следново:

 
 
„Во овие натпреварувања во последните пет години сум слушнал добри пејачи. За жал, никој ништо не направил. Тука е погрешно што вистинските ѕвезди се шоуата и телевизијата, а не пејачите. Кариера треба на друг начин да се гради, пејачот сам да се посвети на она што сака да го прави. Мораат да си ја пронајдат својата улога, својот израз и пораката која сакаат да ја пратат на публиката. Додека сето тоа не го пронајдат, од нив нема ништо. Тие деца сакаат да бидат познати, а не ја сакаат популарноста која се стекнува со добра работа. Тие пејат туѓи песни, на странски јазик, па тогаш каква улога можат да имаат, па нема да одат во Англија и таму да прават кариера -; објаснил Хари зашто има такво мислење генерално за ваквите музички натпреварувањаНеодамна Хари Мата Хари беше гостин на моментално најактуелното музичко шоу на Балканот, Х Фактор, но неговото мислење за ваквиот вид на натпревару

loading...
Loading...