Зошто оваа девојка го шокираше Балканот со оваа фотографија?

Направи вистински хаос по објавувањето на оваа фотографија…Дали е нормално да се објавуваат вакви фотографии на Фејсбук?
Со оваа фотографија девојката го шокираше целиот Балкан…
На следниот ЛИНК погледнете ја неговата последна фотографија.Дали е нормално да се објавуваат вакви фотографии на Фејсбук?
Со оваа фотографија девојката го шокираше целиот Балкан…
На следнио

Пронајдете не на следниве мрежи: