Зошто Викторија ја крие својата сестра? После овие фотографии ќе ви стане јасно

Loading...

После фотографиите ќе ви стане јасно!Луиз Адамс исто како и Викторија се занимава со мода и држи бутик. Сепак, неа никогаш нема да ја видите како позира со својата сестра.
Луиз е потполно пинаква од Виторија. Таа е олцетворение на типична Англичанка. Не се грижи за гламурот и не е  фенси жена, а за разлика од нејзината сестра, гардеробата која ја дизајнира е пристапна за пошироката народна маса.
Била мажена за англиски бизнисмен кој го користел презимето на Бекамови за да привлече партнери. Бракот пукнал, а Луиз поради тоа била очајна. Се зборувало дека во тие моменти Викторија ѝ давала голема поддршка.

 

Нејзиниот личен стил е опуштен и никогаш не ѝ било важно како сестра ѝ да ги импресионира луѓето со слабо тело и високи потпетици. Можеби токму тоа е причината што живее во сенка и што Викторија никогаш не ја покажува во јавност.
Луиз Адамс исто како и Викторија се занимава со мода и држи бутик. Сепак, неа никогаш нема да ја видите како позира со својата сестра.
Луиз

loading...
Loading...